how to create your own site

    Quan la neu es fon


Parc Nacional de Yosemite, febrer de 2016. Una jove universitària anomenada Jennie Johnson desapareix al Parc sense deixar cap rastre. El ranger Nick Carrington investiga el cas, les circumstàncies del qual l'absorbeixen de tal manera que decideix escriure un llibre sobre la desaparició de la noia, amb l’objectiu de deixar constància de tot el que ha esbrinat després d’adonar-se que la seva vida corre perill.

Las Vegas, abril de 2019. La Sarah Sorrow, jugadora de pòquer professional, descobreix per fi la identitat del seu pare: malauradament, tot apunta que en Nick Carrington va morir recentment mentre investigava la desaparició d’una noia anomenada Jennie Johnson. Quan la Sarah decideix estirar el fil de la desaparició i esbrinar la veritat de tot plegat, s’endinsa en un trencaclosques que es va complicant cada cop més. 

Un thriller addictiu, ple de misteri i contrastos, que transcorre en un entorn rural que no és tan idíl·lic com podria semblar i en què les absències es converteixen en obsessions, no només pels personatges que l’habiten, sinó també pels lectors que hi queden atrapats.  

Mobirise
Mobirise

Quan la neu es fon

El thriller més addictiu de Laia Vilaseca.

Mobirise

Cuando llega el deshielo

El thriller más adictivo de Laia Vilaseca.

Mobirise

La chica del vestido azul

Una novela rural noir que te atrapará desde la primera página.

Mobirise

La noia del vestit blau

Una novel·la de misteri rural que t'enganxarà des de la primera pàgina.

© Copyright 2020 Laia Vilaseca - All Rights Reserved