free site templates
Laia Vilaseca (Barcelona, 1981), una apassionada del misteri, el true-crime i la novel·la negra, és escriptora i periodista.

L’any 2021 la seva novel·la La noia del vestit blau va arribar a les llibreries amb el segell Rosa dels vents després d’haver-se convertit en un èxit de vendes durant els tres anys que va estar autopublicada a Amazon, atrapant encara molts més lectors i esdevenint l’autora revelació de la novel·la negra en català.

Amb “Quan la neu es fon”, l’autora torna a captivar als lectors amb un thriller trepidant i addictiu en el que la natura i el misteri tornen a ser protagonistes, i en el que la seva passió pel misteri i el true crime es fan més evidents que mai.

Vilaseca sempre ha estat una apassionada del misteri i de la novel·la negra. Admira escriptors d'estils molts variats, com ara Dashiell Hammett o Raymond Chandler, pel seu estil concís, irònic i directe, però també autores com la britànica P.D. James, d'estil molt més clàssic, la Sue Grafton, amb un to més proper i intimista, o autores més contemporànies com la GillianFlynn i la Lianne Moriarty, per la seva enorme capacitat per atrapar al lector a través d’ una narrativa àgil i addictiva.

Podeu contactar-hi aquí.


© Copyright 2020 Laia Vilaseca - All Rights Reserved